ROSKILDE ALL STARS

GITTE NAUR: VOCAL (ex-Venter På Far, Rugsted/Kreutzfeldt, forsanger i News i 80'erne)
MEHMET BARDAK: SAZ (tyrkisk bryllupsmusiker)
MIKKEL BENN: TROMMER (Safri Duo, Zididada mmfl)
MARTIN GERUP: BAS OG VOCAL (Halfdan E & Martin G; Smarte pletter, ex-Dieters Lieder i 80'erne)
JENS NØRREMØLLE: ARP-SYNTH OG VOCAL (Venter På Far)
GASEM P: EL-GUITAR OG UT (Outlandish, Santana (ja, fandme så!), Christian mfl)
ASADULLAH HAFIZI: TABLAS (Afghansk tablasspiller)
ANDERS GERUP: KLARINET, SAXOFON OG KEYBOARDS (Agoro Highlife ork.)Gitte Naur

Gitte Naur: mikrofonsangerindeRoskilde All Stars spiller musik fra 70'erne og 80'erne i en helt ny indpakning. Herboende udenlandske musikere spiller sammen med danske musikere fra grupper som Outlandish, Safri Duo og Venter på Far i et nyt stærkt krydret alternativ til den traditionelle danske cover-band scene, med numre som Kvinde Min i 7/8's takt og Kom Tilbage Nu med traditionsrig tyrkisk bryllupsmusik ovenpå. Lyder det underligt? Det er det også!
De sange vi har siddet og forelsket os til og grædt til og danset til mens verden omkring os sultede og sloges bliver ført up-to-date med et muntert og velduftende orkester bestående af herboende nulte-, første- og andengenerationsmusikere. De gamle sange vender vingestyrkede tilbage efter en tur i Roskilde All Stars øvelokale.
Ikke alene Roskilde, Jylland og Dansk Musikerforbund er repræsenteret i All Stars, også Yemen, Afghanistan og Æblehavens bedste tyrkiske saz-spiller kan høres her. Ikke alene Safri Duo's trommeslager Mikkel Benn og Outlandish guitaristen Gasem P er med til at farve og skabe musikken, også Jens Nørremølles arabiske skalaer på hans gamle anologe arp-synthesizer og Asadullah Hafizis store grønne bedetæppe med trommer kaster de gamle travere ud i en ny omgang hele bordet rundt.Anders Gerup

Anders Gerup: saxofon, klarinet og keys


Hør og se ROSKILDE ALL STARS LIVE


Opdateret d. 7.7.2017